Hartelijk dank dat u de moeite neemt om uw reclamatie aan ons door te geven. Dankzij u kunnen wij onze artikelen blijven verbeteren.

Heeft u bij aankoop van uw meubel gekozen voor de ALL IN HOUSE SERVICE, neem dan direct contact op met ALL IN HOUSE tel.nr: 055 – 3575411.
De service centermedewerkers staan u graag te woord van maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.00 uur. Houd uw certificaatnummer hiervoor bij de hand.

Heeft u geen All In House Service en mocht u, ondanks onze zorgvuldige behandeling en controle, aanmerkingen hebben op uw meubelen, dan vragen wij u onderstaand serviceformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Hiermee kunnen wij uw service-aanvraag correct afwikkelen.

Wanneer uw serviceaanvraag gegrond is, conformeert Maron Meubels & Keukens zich aan de CBW productgarantie:

  • in het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging
  • in het tweede jaar krijgt u 2/3 van de kosten vergoed
  • in het derde jaar krijgt u 1/3 van de kosten vergoed

Om de voortgang van uw reclamatie te kunnen bevorderen is het van essentieel belang duidelijke foto’s aan te leveren. Hoe duidelijker de foto’s, hoe beter wij uw reclamatie kunnen behandelen. Wij vragen u om een duidelijke overzicht foto te nemen waar wij uw complete meubel op kunnen terug zien. Tevens vragen wij u om enkele detailfoto’s van het probleemgebied aan te leveren.

Na ontvangst van dit formulier en de foto’s wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen en krijgt u binnen 1 week bericht over de verdere afhandeling.


Uw gegevens

Deze gegevens vindt u op uw factuur

Artikel gegevens

Deze gegevens vindt u op uw factuur en/of aankoopbon

Uw reclamatie

Klacht details (optioneel)

Het is van groot belang voor de voortgang van uw service dat u duidelijke foto's stuurt ongeacht het probleem. Graag een overzichtsfoto en detailfoto's
Zodra dit formulier is ingevuld en teruggestuurd nemen wij uw serviceaanvraag in behandeling en stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van het verloop hiervan.

Kopieer 79m8PS4H in het onderstaande veld

Laat u zich inspireren in onze showroom!

Elke zondag open!
Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur!

Bekijk onze openingstijden
Nieuwsbrief
Wij helpen u graag
0315-328141
Stuur een e-mail
Maron Meubels & keukens
Stationsweg 18
7061 CT Terborg
Tel: 0315-328141
Fax: 0315-326139
info@maron.nl
Wij voeren ook de formules:
Pronto Wonen Superkeukens Keuken depot
en nog veel meer...
CBW-erkend
© 2018 - Maron Meubels & Keukens heeft haar website laten maken door Ebbers Media.