Vacature bedrijfsleider

Ben jij onze nieuwe, fulltime (38 uur) bedrijfsleider in Terborg?

Wij zijn voor deze vacature van bedrijfsleider op zoek naar iemand die beschikt over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden en die een echte teamplayer is. Je hebt leidinggevende ervaring, of bent toe aan deze uitdagende stap in je carrière. Via onze interne Pronto Wonen Academy volg je de speciale opleiding voor leidinggevenden, waarmee je vaardigheden verder kunnen worden verbeterd en versterkt.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen, planningen en zorgt dagelijks voor de aansturing van met name het verkoopteam. Je inspireert, traint en coacht medewerkers om het onderste in hun naar boven te halen voor het beste resultaat en bewaakt de klanttevredenheid. Je beheert en monitort de omzet (registratie) en rapporteert aan de directie. Je bent het boegbeeld en gaat voorop in de strijd. Jouw enthousiasme en gedrevenheid zet de toon voor de rest van het team. Als bedrijfsleider ben je werkzaam op onze vestiging te Terborg binnen een hecht team.

Profiel

  • Je bent een echte teamplayer

  • Je bent in staat structuur neer te zetten en deze te bewaken

  • Je hebt ervaring met resultaatgericht werken en een sterke orderfocus

  • Je beschikt over een flinke dosis commercialiteit, overtuigingskracht en managementvaardigheden

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een goed cijfermatig inzicht

  • Je beschikt over minimaal MBO+ niveau

  • Je bent bereid om weekenddagen te werken

  • Je bent 38 uur per week inzetbaar

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken op een leuke werkplek in een gezellig team dat gezamenlijk resultaten haalt! Wij bieden een baan met afwisselend werk, uitdaging, verantwoordelijkheid en een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij interne opleidingen en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, personeelskorting op keukens, meubels etc.

Solliciteren:

Zie jij jezelf als onze nieuwe bedrijfsleider? Stuur dan jouw motivatie en cv naar heleen@maron.nl. Wij kijken ernaar uit!