Interieuradvies

Gewoon persoonlijk advies

Bij Maron meubels & keukens helpen we je graag op een persoonlijke en ongedwongen manier bij het maken van de juiste interieur keuzes. 

Tijdens het interieuradvies bespreken we al je persoonlijke woonwensen en -vragen aan de hand van een checklist. Hierna geven wij jou een heldere uitleg en advies over al onze meubelen en de vele mogelijkheden.

Een interieuradviesafspraak bij Maron is natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis!

Stap 1

Maak een afspraak

Ben je toe aan een verandering in je huis, maar weet je niet zo goed hoe, wat en waar? Maak dan eenvoudig en compleet vrijblijvend een afspraak met een van onze interieuradviseurs. 

Stap 2

Wij nemen kort contact op

Na het maken van een interieuradvies afspraak neemt één van onze interieuradviseurs contact met je op. In dit korte oriëntatie gesprek neemt de interieur adviseur jouw wensen door en gebruikt deze ter input.

Stap 3

Advies in de winkel

De interieuradviseur brengt jouw wensen in kaart, combineert deze met de nieuwste interieurtrends en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de diverse collecties die Maron meubels & keukens te bieden heeft. Een interieuradvies afspraak is bij Maron altijd gratis!

✔ Professioneel persoonlijk advies voor ieder budget
✔ Geheel vrijblijvend en altijd gratis
✔ Indien gewenst incl interieurschets