Bijkeukens

Ontdek de mogelijkheden van een bijkeuken

Veel huizen hebben een bijkeuken. Dat is heel handig, maar wees eerlijk hoe is deze ingericht? Meestal is het een combinatie van opbergmeubels die niet bij elkaar passen, en die ook niet efficient met de ruimte omgaan. Wil je een praktische en mooie bijkeuken? Zoek dan niet verder en kom naar Maron!
In deze bijkeukens kan je alles kwijt wat je niet in jouw keuken wil hebben, zoals de diverse vuilnisbakken voor afvalscheiding. Daarnaast is het de perfecte plaats om bijvoorbeeld laarzen, jouw wasmachine of zelfs jouw strijkplank neer te zetten. 
Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Plan een afspraak
Bijkeukens bij Maron

Ontdek alle mogelijkheden van een bijkeuken

Een keuken is tegenwoordig zo veel meer dan enkel de locatie waar wordt gekookt. Het is de plek in huis waar het meeste wordt geleefd. Echte leefkeukens zijn dan ook populaider dan ooit. Echter bieden deze keukens vaak weinig tot geen ruimte voor de spullen die je dagelijks gebruikt. Spullen waarvan je vaak wilt dat niet iedereen ze ziet. Hierin kan een bijkeuken uitkomst bieden.

Maak van je bijkeuken: een perfect geplande werkruimte waar je uit het zicht de was kan drogen, voedsel, schoonmaakproducten en zelf je schoenen netjes opbergt. Alles op één plek, precies waar het nodig is, maar dan wel uit het zicht. Te mooi om waar te zijn?

Niet met de bijkeukens van Maron! Kom langs en laat ons je overtuigen.
Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Plan een afspraak

Bijkeukens bij Maron, wassen op werkhoogteBijkeukens bij Maron, wassen op werkhoogte

Bijkeuken met ruimte voor wasmachine en drogerBijkeuken met ruimte voor wasmachine en droger

Compacte maar geordende bijkeukenCompacte maar geordende bijkeuken
Geordende bijkeuken als perfecte wasruimteGeordende bijkeuken als perfecte wasruimte

Slimme huishoudoplossingen

Bijkeuken op maat

Hoe ziet jouw perfecte bijkeuken eruit? Wat zijn je wensen, en wat is de oppervlakte van jouw bijkeuken? Op zoek naar tips? Samen met onze onze keukenadviseurs kun je aan de slag gaan om jouw perfecte indeling te maken. Niets is te gek. Heb je in de bijkeuken een wasmachineaansluiting? Dan kan je een kast laten bouwen om jouw wasmachine en droger in op te bergen, zo staan deze uit het zicht. Wellicht ook direct op werkhoogte zodat je niet meer hoeft te bukken. Maar denk ook aan opties zoals handige lades voor de wasmiddelen en zelfs een kast waarin al jouw gezinsleden hun was al kunnen scheiden behoren ook tot de mogelijkheden.

Wacht niet langer en transformeer je rommelige bijkeuken in een perfect georderde bijkeuken.
Persoonlijk keukenadvies bij Maron meubels & keukensPersoonlijk keukenadvies bij Maron meubels & keukens

Alles heeft zijn plek

Het gemak van een perfecte bijkeuken