CBW-erkende woonwinkel

Maron meubels & keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dat betekent dat de verkoopvoorwaarden van Maron meubels & keukens in overeenstemming zijn met de algemene voorwaarden van de CBW en dat Maron meubels & keukens zich aan de algemene voorwaarden van de CBW houdt. Als CBW-erkende woonwinkel biedt Maron meubels & keukens meer zekerheid dan andere woonwinkels. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn bij jouw aankoop, ten aanzien van (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

 • Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
  Extra productgarantie
 • Een nette aanbetalingsregeling
  Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 30%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.
 • Onpartijdige geschilafhandeling
  Mocht je een klacht hebben en er met de winkel niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.
  Hieronder vind je de uitgebreide CBW-voorwaarden, meer informatie vind je op www.cbw-erkend.nl.

Download de CBW-erkende voorwaarden 

Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW-erkend voorwaarden voor woonwinkels. 

Download CBW-erkend voorwaarden (vanaf 1-1-2020)

Download CBW-erkend voorwaarden (vanaf 1-11-2022)