Veelgestelde vragen

Waarom is Maron zo voordelig?

Wij hebben veel artikelen uit eigen import, dus zonder tussenhandelaren. Wij proberen steeds voor jou de beste prijs-kwaliteitverhouding in het oog te houden bij de inkoop. Daarom hebben wij goede aanbiedingen en mooie meubelen; voor elk wat wils.

 

Ik heb een bank gezien op de website, is deze verkrijgbaar in een andere kleur?

Bijna alle banken kunnen volgens het Maron Zitconcept in allerlei opstellingen en uitvoeringen geleverd worden. Er is een uitgebreid pakket aan stofstalen. Sommige daarvan zitten in een snelleverpakket, waardoor je de bank ook nog sneller in huis hebt.

 

Maron is CBW-erkend, wat betekent dit voor mij?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt veelvoordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Alle regels die voor jou van belang zijn bij jouw aankoop zijn hierin opgenomen. Het gaat hierbij om aanbetaling, levertijd, betaling, garantie enzovoort.

 

Zijn alle artikelen van Maron vooraf gemonteerd?

Veel van onze artikelen kun je meenemen in pakketten. Deze artikelen zijn handzaam verpakt, zodat je ze gemakkelijk vervoert. En thuis kun je ze probleemloos monteren met de bijgeleverde instructies. Er zijn ook veel artikelen die voorgemonteerd zijn, deze zijn uiteraard op de juiste wijze verpakt.

 

Vind ik alle Maron producten op deze site?

Een groot deel van ons assortiment laten we zien op deze website. Er zijn echter veel mogelijkheden in opstellingen, kleuren en stof-, leder-, en houtsoorten. Daarom kan een bezoek aan onze winkel wenselijk zijn om een volledige indruk te krijgen. Kom gezellig in de winkel en laat je informeren.

 

Hoe krijg ik mijn hoekbank in huis?

Een hoekbank is vaak opgesplitst in twee of meer onderdelen die thuis aan elkaar geklikt kunnen worden.

 

Hoe vervoer ik mijn nieuwe goederen?

Je kunt gratis één van onze aanhangers lenen, graag wel even reserveren! Je kunt online een afhaalafspraak maken. Heb geen trekhaak aan de auto, dan kun je onze bus huren voor 15,- per uur (all-in). Ook de bus moet gereserveerd worden. Je mag beide gebruiken met rijbewijs B.

 

Wat doet Maron met mijn gegevens?

We gebruiken en bewaren jouw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot je bestelling om jouw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden op de online nieuwsbrief van Maron, verleen je tegelijkertijd toestemming om je persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Wegebruiken deze opgeslagen informatie om jou te informeren over activiteiten in de winkel en het doen van andere aanbiedingen van Maron. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

 

Kan ik bij Maron met creditcard betalen?

Nee, daarvoor hebben we geen mogelijkheid.

 

Kan ik bij Maron met pin betalen?

Graag zelfs, vraag alleen bij grote bedragen even je pinlimiet na bij de bank. Bij veel banken kun je zelf eenmalig je pinlimiet verhogen via de app van de bank.

 

Let op bij overmaken per bank

Mocht je, bijvoorbeeld bij een keuken, je factuur per bank over willen maken, doe dit dan ruim voor het afhalen. We gaan er vanuit dat met circa 5 werkdagen alle gegevens verwerkt zijn. Wanneer je kort voor het afhalen het geld overmaakt, loop je het risico de goederen niet mee te kunnen nemen.