Openingstijden Maron meubels & keukens

Maandag
10:00 tot 18:00
Dinsdag
10:00 tot 18:00
Woensdag
10:00 tot 18:00
Donderdag
10:00 tot 18:00
Vrijdag (koopavond)
10:00 tot 21:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag
12:00 tot 17:00

 

Openingstijden Maron afhaalmagazijn

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 tot 18:00
Woensdag
10:00 tot 18:00
Donderdag
10:00 tot 18:00
Vrijdag (koopavond)
10:00 tot 21:00
Zaterdag
10:00 tot 17:00
Zondag
Gesloten


Afhalen kan alleen op afspraak, reserveer via onderstaande button:

 

Online afhaalafspraak


Pronto Wonen bij Maron meubels & keukens Terborg

Waar ontdek je de meest stijlvolle meubels in Terborg? In de diverse meubelcollectie van Maron Meubels en Keukens. Breng een bezoek aan onze gezellige showroom en laat je betoveren door de uniek ingerichte meubelstudio's. Hier zie je hoe eetstoelen harmoniëren met een eettafel, met een omlijsting van originele woondecoratie voor de finishing touch. Bewonder ook hoe dat ene prachtige bankstel perfect past bij die salontafel. De meubelsetting in Terborg biedt talloze creatieve mogelijkheden om je eigen interieur te vernieuwen.

Onze meubelwinkel in Terborg biedt zelfs de mogelijkheid tot Mix & Match, waarmee je bijvoorbeeld een fantastische hoekbank kunt creëren. De verrassende en inspirerende meubels in Terborg zijn vaak verkrijgbaar in diverse kleuren; bekijk gerust onze kleurstalen of vraag advies aan een vriendelijke medewerker die altijd voor je klaarstaat in onze meubelzaak in Terborg.


Leukste meubelzaak in Terborg met verrassend lage prijzen 

Bij Maron Meubels en Keukens in Terborg ontdek je niet alleen de leukste meubels, maar ook nog eens tegen verrassend lage prijzen. Dit onderstreept eens te meer dat wij bij Maron Meubels en Keukens streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze scherpe prijzen bieden jou de mogelijkheid om je interieur volledig naar wens samen te stellen. Bovendien zijn veel meubelstukken in Terborg direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel van je aankoop kunt genieten. Je hebt de keuze om de meubels zelf mee naar huis te nemen of gebruik te maken van onze handige bezorgservice.

Voor degenen die geen eigen vervoer hebben voor het transport van de meubels, biedt onze woonwinkel in Terborg een extra service. Je kunt namelijk eenvoudig een busje huren voor extra gemak. Voor slechts een kleine vergoeding van 15 euro per uur kun je gebruikmaken van dit handige transportmiddel. Het is wel belangrijk om vooraf online een reservering te maken voor het busje, zodat je zorgeloos je nieuwe meubels in Terborg kunt vervoeren. Bij Maron Meubels en Keukens staat gemak en betaalbaarheid centraal, omdat we begrijpen dat jouw woonplezier voorop staat.