3 woonseries voor een snelle, stijlvolle inrichting

Bij Maron hebben we verschillende woonseries samengesteld. Series die goed met elkaar te combineren zijn! Dus wil jij verschillende woonstijlen terug laten komen in je interieur? Ontdek dan nu onze drie populairste woonseries in deze blog!

Een stoere uitstraling met woonserie Romaro

De woonserie Romaro heeft een stoere en robuuste uitstraling. Dat heeft de serie te danken aan de combinatie van het grof gelasten stalen onderstel en het geborstelde teakhout. De Romaro meubels hebben een uniek en ambachtelijk karakter en zijn gemakkelijk te combineren met verschillende soorten banken. Als we eerlijk zijn past deze woonserie overal bij. Zo gaat het stoere en robuuste zelfs samen met de lichte, strakke Scandinavische woonstijl!

Het onderhoud van de Romaro meubels

De Romaro meubels zijn eenvoudig in onderhoud. Neem het dagelijks af met een licht vochtige doek, zonder reinigingsmiddelen dus. Nadien kan je het droogwrijven met een schone, droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij het hout van de meubels elke vier tot zes maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish.

Een stoere inrichting met woonserie Veneta

De woonserie Veneta geeft je woonkamer een stoere en industriële look. De woonserie heeft een industriële, maar tegelijkertijd een warme uitstraling. Het zwart metalen frame en het hout van de Veneta meubels zijn makkelijk te combineren. Daardoor blijven de meubels van woonserie Veneta tijdloos en gemakkelijk te combineren

Je Veneta woonserie onderhouden

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je Veneta meubels. Dan is het belangrijk de meubels goed te onderhouden. Voor het dagelijks onderhoud raden we aan de meubels af te nemen met een licht vochtige doek. Het is belangrijk dat je hiervoor geen reinigingsmiddel gebruikt. Altijd het meubel ook weer droogwrijven.

Een industriële look met woonserie Adanti

Woonserie Adanti heeft een industriële uitstraling en is gemaakt van Lamulux. Op dit moment wordt het materiaal Lamulux steeds populairder. Het lijkt eigenlijk op kunsthout, maar dan krasvast, kleurvast en gemakkelijk te onderhouden. De melamine decorlaag van de Adanti ziet er uit als echt hout en heeft zelfs een lichte reliëf, waardoor het aanvoelt als echt hout. De mooie, warme kleur tabacco decor met het gepoedercoate zwart metalen frame zorgen voor een unieke sfeer in je woonkamer.

Het onderhoud van de Adanti meubels

Onderhoud de meubels dagelijks door het af te doen met een vochtige doek en na te drogen met een droge doek. Behoud je meubels in topconditie door ze één keer per maand te reinigen met Multi Cleaner!

Combineer woonstijlen en bestel je meubels

Klaar om zelf woonseries te combineren, je eigen meubels te bestellen en een mooi geheel in jouw smaak te creëren? We helpen je graag met je bestelling! Heb je toch twijfels of kun je niet kiezen? Laat het ons weten of loop eens binnen voor een vrijblijvend interieuradvies.