3 tips voor de inrichting van je interieur

Jouw interieur is persoonlijk en moet dus niet aanvoelen alsof het direct vanuit de showroom in jouw woonkamer is gezet. Je eigen accessoires, je eigen persoonlijke elementen, je eigen spullen, die maken het jouw interieur. Maar hoe vind je nu die perfecte inrichting die dit alles samenvoegt in een samenhangend, stijlvol geheel? Dit zijn onze tips!

Tip 1: Volg je eigen gevoel, kies wat bij jouw smaak past

De mogelijkheden en combinaties tegenwoordig zijn eindeloos. Dat kan overweldigend overkomen, maar zie het als een kans om jouw smaak tot in de details uit te werken in je eigen huis! De vraag die nu nog overblijft is: volg je de trends of blijf je dicht bij je eigen smaak? Het kan allemaal met de juiste meubels!

Tip 2: Vergeet de accessoires niet

Zoals we net al lieten doorschemeren zijn accessoires een belangrijke toevoeging aan de inrichting van je interieur. Houd rekening met de kleuren en texturen die je in je interieur gebruikt bij het uitkiezen van je accessoires, zodat ze het totaalplaatje ten goede komen. Combineer bijvoorbeeld verschillende accessoires zoals kaarsen, vazen en kommen van diverse hoogtes, vormen en materialen en breng jouw interieur tot leven. Geef er je eigen draai aan!

Tip 3: Voeg een eyecatcher toe aan je interieur

Ga eens voor een echte eyecatcher in jouw interieur. De meeste mensen vinden het spannend om een eyecatcher toe te voegen, want is dat niet té? Maar het juiste element kan precies dat verschil in je interieur maken dat je zoekt en het hele interieur samen voegen. Een grote spiegel, een statement muur met spannend behang, een roze stoel of een vet schilderij aan de muur… Je kunt zo ver (en permanent) gaan als je zelf wil.

Heb je interieuradvies nodig?

Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw woonkamer? Maak dan gratis een interieuradvies afspraak bij ons in de winkel. Neem stalen (kleuren, behang, vloer) en een plattegrond van jouw woonkamer mee zodat we gericht advies kunnen geven. Wij combineren jouw wensen dan en ontwerpen hoe jouw woonkamer eruit kan gaan zien, zodat jij gegronde beslissingen kan maken!