Vacature Junior verkoopmedewerker Superkeukens Terborg/Zutphen (PT of FT)

Wil jij mensen inspireren en begeleiden door de vele keuzes bij het samenstellen van een keuken? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

In deze functie ga jij je eerste stappen zetten als allround keukenverkoper. Om dat met succes te doen, doorloop je om te beginnen ons speciale trainingsprogramma via de IMG Academy. Vervolgens krijg je op de winkelvloer deskundige begeleiding van ervaren collega’s.

Wat heb je in huis?

Jij bent minimaal 18 jaar oud en het verkopen zit je in het bloed. Dat heb je al bewezen tijdens een stage of bij een eerdere baan in een andere branche. En nu ben je er helemaal klaar voor om je commerciële talent verder te ontwikkelen in een meer adviesgerichte en creatieve functie. Werken op koopavonden en weekenden vind je geen probleem. Je denkt en werkt op minimaal mbo-niveau.

Wat mag je verwachten?

Bij Superkeukens Terborg of Zutphen werk je in een professionele en tegelijk gemoedelijke omgeving. Wij vinden resultaat belangrijk, maar hechten ook veel waarde aan onderling respect en een goede sfeer. Het bruto salaris dat we bieden ligt tussen de € 2100 en €2300 als je fulltime werkt (en 21 jaar of ouder bent) en waarbij je, als je gaat verkopen, ook nog een leuke persoonlijke bonus kunt scoren.

Over Superkeukens

Superkeukens is met ruim 40 winkels één van de grootste en meest toonaangevende keukenaanbieders van Nederland. Voor ons staat tevredenheid van de klant natuurlijk voorop! De kwaliteit is belangrijk, maar de  prijs is minstens zo interessant. Wij zorgen ervoor dat  de klant altijd direct de beste keukenprijs krijgt. Dus er hoeft geen onderhandeling plaats te vinden. Wij hebben 'die andere manier' van klantbenadering die je meestal mist bij andere grote aanbieders.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren:

Zie jij jezelf als onze nieuwe Junior verkoopmedewerker Superkeukens? Stuur dan jouw motivatie en cv naar team@werkeninwoonwinkels.nl.