Volste vertrouwen

Maron Meubels & Keukens heeft het volste vertrouwen in haar producten, maar desondanks kan er soms een probleem ontstaan. Wij willen graag alles goed oplossen en doen er alles aan om met u tot een goede afhandeling te komen. We zijn een meeneem-bedrijf. Dat houdt in dat u het artikel bij Maron ophaalt, mocht er onverhoopt een mankement zijn, dan zult u het terug moeten brengen naar Maron. In overleg kunt u daarvoor onze bus gebruiken.

Voor zitmeubelen kunt u bij aanschaf ook een All-in service pakket aanschaffen, zodat evt problemen bij u thuis opgelost kunnen worden. Mocht u een probleem hebben met een zitmeubel, dan kunt u zich in dat geval wenden tot All- House. voor meer informatie over All-In Service klik hier.

In geval van service:

In andere gevallen richt u zich tot ons, meestal vragen we u foto`s te sturen en/of langs te komen met het artikel.

U kunt een email sturen naar service@maron.nl  Maak hierbij gebruik van het SERVICE-FORMULIER
Zo krijgen wij een goed beeld van uw reclamatie, dit zorgt voor een betere afhandeling van het probleem.

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Maron hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Alle regels die voor u van belang zijn bij uw aankoop zijn hierin opgenomen. Het gaat hierbij om aanbetaling, levertijd, betaling,  garantie, geschillencommissie enzovoort.

Op aankopen vanaf 1 juli 2017 geeft Maron 2 jaar volledige garantie op constructie- en fabrieksfouten.

Tevreden? Vertel het voort!
Natuurlijk vinden we het leuk om te horen dat u tevreden bent over onze service, maar we vinden het nog leuker als u anderen vertelt over de goede ervaringen met onze winkel. Deel ze bijvoorbeeld op Twitter of Facebook.

Niet tevreden? Vertel het ons!
Waar mensen werken, kunnen fouten worden gemaakt. Ook bij ons komt dat wel eens voor. Maar als dat gebeurt, willen wij de fout zo snel en correct mogelijk herstellen. Mocht u dus ontevreden zijn over een door ons geleverd product, neem dan contact op. Uiteraard proberen wij in elke situatie tot een passende oplossing te komen. Mail naar info@maron.nl of vul een serviceformulier in op de servicepagina.

 

 

 

Laat u zich inspireren in onze showroom!

Elke zondag open!
Elke vrijdag open tot 21:00 uur!

Bekijk onze openingstijden
Nieuwsbrief
Wij helpen u graag
0315-328141
Stuur een e-mail
Maron Meubels & keukens
Stationsweg 18
7061 CT Terborg
Tel: 0315-328141
Fax: 0315-326139
info@maron.nl
Wij voeren ook de formules:
Pronto Wonen Superkeukens Keuken depot
en nog veel meer...
CBW-erkend
© 2021 - Maron Meubels & Keukens heeft haar website laten maken door Fervent Digital.