Hartelijk dank dat u de moeite neemt om uw reclamatie aan ons door te geven. Dankzij u kunnen wij onze artikelen blijven verbeteren.

Heeft u bij aankoop van uw meubel gekozen voor de ALL IN HOUSE SERVICE, neem dan direct contact op met ALL IN HOUSE tel.nr: 055 – 3575411.
De service centermedewerkers staan u graag te woord van maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.00 uur. Houd uw certificaatnummer hiervoor bij de hand.

Heeft u geen All In House Service en mocht u, ondanks onze zorgvuldige behandeling en controle, aanmerkingen hebben op uw meubelen, dan vragen wij u onderstaand serviceformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Hiermee kunnen wij uw service-aanvraag correct afwikkelen.

Wanneer uw serviceaanvraag gegrond is, conformeert Maron Meubels & Keukens zich aan de CBW productgarantie. Op aankopen vanaf 1 juli 2017 geeft Maron 2 jaar volledige garantie bij constructie- en fabrieksfouten.

Om de voortgang van uw reclamatie te kunnen bevorderen is het van essentieel belang duidelijke foto’s aan te leveren. Hoe duidelijker de foto’s, hoe beter wij uw reclamatie kunnen behandelen. Wij vragen u om een duidelijke overzicht foto te nemen waar wij uw complete meubel op kunnen terug zien. Tevens vragen wij u om enkele detailfoto’s van het probleemgebied aan te leveren.

Na ontvangst van dit formulier en de foto’s wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen en krijgt u binnen 1 week bericht over de verdere afhandeling.


Uw gegevens

Deze gegevens vindt u op uw factuur

Artikel gegevens

Deze gegevens vindt u op uw factuur en/of aankoopbon

Uw reclamatie

Klacht details (optioneel)

Het is van groot belang voor de voortgang van uw service dat u duidelijke foto's stuurt ongeacht het probleem. Graag een overzichtsfoto en detailfoto's
Zodra dit formulier is ingevuld en teruggestuurd nemen wij uw serviceaanvraag in behandeling en stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van het verloop hiervan.

Kopieer RUr4EJoY in het onderstaande veld

Laat u zich inspireren in onze showroom!

Elke zondag open!
Elke vrijdag open tot 21:00 uur!

Bekijk onze openingstijden
Nieuwsbrief
Wij helpen u graag
0315-328141
Stuur een e-mail
Maron Meubels & keukens
Stationsweg 18
7061 CT Terborg
Tel: 0315-328141
Fax: 0315-326139
info@maron.nl
Wij voeren ook de formules:
Pronto Wonen Superkeukens Keuken depot
en nog veel meer...
CBW-erkend
© 2021 - Maron Meubels & Keukens heeft haar website laten maken door Fervent Digital.