Veelgestelde vragen

Waarom is Maron zo voordelig?
Wij hebben veel artikelen uit eigen import, dus zonder tussenhandelaren. Wij trachten steeds voor u de beste prijs-kwaliteit verhouding in het oog te houden bij de inkoop. Daarom hebben wij goede aanbiedingen en mooie meubelen, voor elk wat wils.

Ik heb een bank gezien op de website, maar ik vind de kleur niet mooi.
Bijna alle banken kunnen volgens het Maron Zitconcept in allerlei opstellingen en uitvoeringen geleverd worden. Er is een uitgebreid pakket aan stofstalen en sommige daarvan zitten in een snelleverpakket waardoor u de bank ook nog sneller in huis heeft.

Maron  is CBW erkend, wat betekent dit voor mij?
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Maron hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Alle regels die voor u van belang zijn bij uw aankoop zijn hierin opgenomen. Het gaat hierbij om aanbetaling, levertijd, betaling,  garantie enzovoort

CBW erkende winkels zoals Maron bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd.

Zijn alle artikelen van Maron vooraf gemonteerd?
Veel van onze artikelen kunt u meenemen in pakketten. Deze zijn handzaam verpakt zodat u ze gemakkelijk vervoert. En thuis kunt u ze probleemloos monteren met de bijgeleverde instructie. Er zijn echter ook veel artikelen die voor gemonteerd zijn, deze zijn uiteraard op de juiste wijze verpakt.

Vind ik alle Maron producten op deze site?
Een groot deel van ons assortiment laten we zien op deze website. Er zijn echter 1001 mogelijkheden in opstellingen, stof- leder- en houtsoorten en kleuren. Daarom  is een bezoek aan ons woonwarenhuis dus wenselijk om een volledige indruk te krijgen. Kom gezellig langs en laat u informeren!

Hoe krijg ik mijn hoekbank in huis?
Een hoekbank is vaak opgesplitst in 2 of meer onderdelen die thuis aan elkaar geklikt kunnen worden.

Hoe vervoer ik mijn nieuwe goederen?
U kunt van ons GRATIS een van onze aanhangers lenen, graag wel even reserveren! U kunt nu online een afhaalafspraak maken.
Heeft u geen trekhaak dan kunt u ook onze bus huren voor 15,= per uur (all in) deze moet ook gereserveerd worden. U mag beide gebruiken met een normaal rijbewijs.

Wat doet Maron met mijn gegevens?
Maron gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden op de online nieuwsbrief van Maron verleent u tegelijkertijd toestemming om uw persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Maron gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over activiteiten in de winkel, het doen van andere aanbiedingen van Maron. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Kan ik bij Maron met creditcard betalen?
Nee, daarvoor hebben we geen mogelijkheid.

Kan ik bij Maron met pin betalen?
Graag zelfs, vraag alleen bij grote bedragen even uw pinlimiet na bij de bank. Bij veel banken kun je zelf eenmalig je pinlimiet verhogen via de app van de bank.

Let op bij overmaken per bank!
Mocht u, bijv bij een keuken, toch uw factuur per bank over willen maken, doe dit dan RUIM VOOR HET AFHALEN. We gaan er vanuit dat met ca 5 werkdagen alle gegevens verwerkt zijn. Wanneer u kort voor het afhalen het geld overmaakt, loopt u het risico de goederen niet mee te kunnen nemen.

 

 

 

 

Laat u zich inspireren in onze showroom!

Elke zondag open!
Elke vrijdag open tot 21:00 uur!

Bekijk onze openingstijden
Nieuwsbrief
Wij helpen u graag
0315-328141
Stuur een e-mail
Maron Meubels & keukens
Stationsweg 18
7061 CT Terborg
Tel: 0315-328141
Fax: 0315-326139
info@maron.nl
Wij voeren ook de formules:
Pronto Wonen Superkeukens Keuken depot
en nog veel meer...
CBW-erkend
© 2021 - Maron Meubels & Keukens heeft haar website laten maken door Fervent Digital.